Inschrijvingsformulier

 

Dit formulier kan u gebruiken als U zich wil inschrijven als lid van 'De Belgische Niva vrienden'. Indien U nog bijkomende vragen hebt, is het voldoende om die even door te sturen via e-mail

Het kan gebeuren dat de instellingen van uw pc en uw browser het niet toelaten om een formulier te verzenden. Gelieve in dat geval (te verzenden bericht is leeg) een gewoon mailtje te sturen met daarin de nodige informatie. 

 

Lees hier even hoe het dan verder gaat

U moet zich eerst registreren op ons forum. U heeft dan een gebruikersnaam en een paswoord welke u zelf aanmaakt tijdens de registratie. Na betaling van het lidgeld worden uw permissies op het forum aangepast zodat u alle forumsecties kan benaderen. U wordt opgenomen in het adresbestand van De Belgische Nivavrienden en u ontvangt bericht als er met de club wat te doen is. Ook als buitenlander kan u zich inschrijven. We hebben verschillende Nederlandse leden.

we zijn als club aangesloten bij de BFOV ( http://www.bfov.be/index.php ) Van hun zal u via de post een tijdschrift ontvangen.

Het lidmaatschap loopt telkens tot 1 januari en dient jaarlijks hernieuwd te worden. Indien u inschrijft na 31 augustus blijft uw lidmaatschap in orde tot 31 december van het volgende jaar.

Schrijf in het vak 'opmerkingen' even je forum gebruikersnaam neer, dan worden je forumpermissies direct aangepast na betaling van je lidgeld.

Als het formulier hieronder volledig is ingevuld, klik dan onderaan op de knop 'formulier versturen'. Uw e-mailprogramma opent zich en u zal zien dat de door u ingevulde gegevens in een mail staan. Kijk de gegevens na en klik dan op 'verzenden' in uw mailprogramma.

 

              
Naam :
Adres:
Postcode: 
Plaats:
Geboortedatum:
Telefoon:
GSM:
E-mail: 
E-mail 2:
Type wagen: (Benzine, LPG, Diesel)
Bouwjaar:
Nummerplaat:

Mijn Niva wordt gebruikt voor:


    dagelijks gebruik

    dagelijks gebruik en off road

    enkel off road

Mijn Niva wordt onderhouden door:

    De garage

    Mij zelf

Ik betaal 30€ bijdrage en krijg na verzenden van deze mail een antwoord met de nodige gegevens


Type hier nog wat opmerkingen die je kwijt wil over Niva (verbouwingen, aanpassingen, bijzonderheden)Dit wordt per e-mail verstuurd. Je gegevens zullen NIET aan andere worden doorgegeven.